Vánoční rybí polévka z táborské michelinské kuchyně: recept, který zahřeje
Publikováno: 22. prosince 2025, Téma:
Táborsko,
přečteno 16x
autor:
Každá rodina má svůj osvědčený recept na tu nejlepší vánoční rybí polévku, bez které si svátky jen těžko dokáže představit. Tentokrát však Deník nabízí inspiraci z vysoké gastronomie – svůj recept na sváteční rybí polévku poskytl šéfkuchař restaurace Goldie v Boutique hotelu Nautilus na Žižkově náměstí v Táboře Martin Košťál. Restaurace Goldie byla letos zařazena do prestižního gastronomického průvodce Michelin Guide 2026 a oceněna značkou Bib Gourmand jako jedna z pouhých osmnácti restaurací v České republice.
Kontakt | RSS | Cookies | Nastavení souborů cookie Neoficiální regionální informační server - www.veselsko.cz
Publikování zde uveřejněných textů a fotografií nebo jejich částí, je možné
pouze s předchozím souhlasem redakce.